Från: Funktion SLK Rotel-VII <[e-postadress]>
Skickat: den 14 december 2021 12:39
Till: Funktion Kommunstyrelsen <[Stockholms stad e-postadress för begäran om allmän handling]>
Ämne: SV: Begäran

 

Hittade ytterligare en allmän inbjudan där Tina Ghasemi nämns.

Vänligen,

/Mejke Runström

 

Från: Tina Ghasemi <[e-postadress]>
Skickat: den 21 juni 2021 10:56
Ämne: Inbjudan till Voi 15-Minute Cities Symposium - Tisdag den 29 juni, kl. 10.30 - 11.45

 

 

Hej!

 

Häng med när TechCrunchs Mike Butcher och några av transportsektorns främsta thoughtleaders och innovatörer samlas inför för Vois lansering av 15-minutersstaden.

Europas ledande mikromobilitetsoperatör Voi och LocalGlobe är glada över att kunna bjuda in dig till Vois 15-Minute Cities Symposium, ett virtuellt event som äger rum tisdagen den 29 juni kl. 10.30 - 11.45 på Hopin.

Voi står redo att lansera en rörelse för att skapa 15-minutersstäder - levande platser att bo i och arbeta på, där allt du behöver kan nås inom en kvart med hjälp av mikromobilitet och kollektivtrafik. Vi tror att bejakandet av 15-minutersstaden är ett viktigt led i att skapa 2000-talets mer hållbara och levande städer.

I samband med att städer och regeringar förbereder sig för livet efter pandemin måste alla bidra till att säkerställa att positiva förändringar i våra städer är långvariga och rättvisa för alla.

Talare under Vois 15-Minute Cities Symposium innefattar:

Det virtuella evenemanget kommer att modereras av TechCrunchs editor-at-large Mike Butcher.

Registrera dig via länken här.

 

Genom att göra rätt val idag kan vi bygga en bättre framtid för alla. Vi välkomnar dig till rörelsen för att skapa 15-minutersstäder och ser fram emot att träffas tisdagen den 29 juni.

 

Tack så länge - på återhörande,

Voi